Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیر کل کمیته امداد استان ایلام از جایگزین شدن روش‌های نوین در پرداخت صدقه بجای روش‌های سنتی با بکارگیری کد نرم افزاری QR خبر داد و گفت: با بگارگیری این روش به مرور روش‌های الکترونیکی جایگزین پرداخت کمک‌ها به روش سنتی خواهد شد.

«رضا طاهری» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کد QR به جهت سهولت در پرداخت، حذف پول فیزیکی، اطمینان از واریز به حساب امداد و تسریع در ارائه خدمت به نیازمندان جایگزین مناسبی برای صندوق‌های صدقات خانگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری با عنوان اینکه شرایط و ابزارهای لازم برای استفاده از این کد در پرداخت صدقه در استان ایلام آغاز شده است، گفت: برنامه‌ریزی لازم صورت گرفته که ۵۷ هزار مشترک صندوق‌های صدقات خانگی موجود را با روش‌های نوین جایگزین کنیم.

این مسئول با عنوان اینکه یکی از دلایل این اقدام جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق پول‌های کاغذی و سهولت در پرداخت صدقات و دریافت کمک‌های مردمی انجام شده، افزود: در این راستا خیرین می‌توانند مبلغ مورد نظر خود را با اسکن کد  QR به حساب کمیته امداد واریز کنند.

وی اضافه کرد: به منظور احترام به ذائقه مشترکینی که تمایل دارند همچنان به روش قدیمی و استفاده از صندوق‌های خانگی صدقات خود را پرداخت نمایند. صندوق‌های سنتی نیز فعلا در دسترس بوده لیکن در نظر است بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته تا پایان سال جاری بیش از ۷۰ درصد مشترکین فعلی به روش QR امکان پرداخت صدقه به روش نوین را داشته باشند ضمن اینکه در نظر داریم حدود ۶۰ هزار مشترک جدید را ثبت نام کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه سال ۹۹  مردم نیکوکار استان ایلام امسال تاکنون حدود ۳۵ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند، گفت: این صدقات صرف کمک به ساخت و خرید مسکن، کمک هزینه اجاره مسکن، کمک هزینه درمان‌، کمک به تامین وسایل بهداشتی برای سالمندان و بیماران بستری در منزل، تامین وسایل کمک آموزشی برای دانش آموزان و کمک‌های معیشتی شده است.

وی تاکید کرد: کد QR، کد used و نیز شماره کارت و حساب جداگانه برای شهرستان‌ها طراحی گردیده و هم استانی‌های می‌توانند در هر نقطه‌ای از استان و به هر میزان که دوست داشته باشند نسبت به پرداخت صدقه مورد نظر خود اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام صندوق صدقات پرداخت صدقه استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تانک M2 بردلی: بررسی جامع تانک افسانه‌ای ایالات متحده (+عکس)
  • آیین گل افشانی و جایگزینی کلام‌الله مجید دروازه قرآن
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • یک آسیایی گزینه لیورپول برای جایگزینی صلاح