Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اعتباری اسنپ‌ با مدل «الان بخر، بعدا پرداخت کن» (Buy Now, Pay Later) که به اختصار BNPL نامیده می‌شود در سوپر اپلیکیشن اسنپ راه‌اندازی شده و تاکنون در دسترس بیش از یک‌میلیون نفر از کاربران اسنپ قرار گرفته است.

به گزارش برنا، سرویس اعتباری اسنپ‌ با مدل «الان بخر، بعدا پرداخت کن» (Buy Now, Pay Later) که به اختصار BNPL نامیده می‌شود در سوپر اپلیکیشن اسنپ راه‌اندازی شده و تاکنون در دسترس بیش از یک‌میلیون نفر از کاربران اسنپ قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران سوپر اپلیکیشن اسنپ، با استفاده از این روش پرداخت، می‌توانند محصولات و خدمات مورد نیاز خود را بلافاصله خرید و دریافت کنند و مبلغ آن را در پایان ماه بازگردانند.

مسیر توسعه‌ی مدل الان بخر، بعدا پرداخت کن در دنیا و ایران

اسنپ‌پی فعالیت خود را، به عنوان بازوی مالی گروه اسنپ و با هدف ایجاد فراگیری مالی (Financial Inclusion)، از سال ۱۳۹۹ آغاز کرد و سرویس اعتباری از محصولات مهم این مجموعه است. مجید حسامی، مدیر ارشد اجرایی اسنپ‌‌پی، در معرفی سرویس اعتباری می‌گوید: «اسنپ‌پی تلاش می‌کند، همگام با شرکت‌های برتر حوزه فناوری‌های مالی (فین تک) در دنیا، محصولات و خدمات نوین مورد نیاز زندگی دیجیتال را به کاربران اسنپ ارائه دهد. درخصوص سرویس BNPL، علاوه بر استقبال چشمگیر از این محصول در سراسر دنیا، توجه به این واقعیت که کارت‌های اعتباری هنوز وارد سیستم پرداخت‌ مالی ایران نشده‌اند، ضرورت ارائه‌ی این سرویس را برای کاربران ایرانی بیش از پیش روشن می‌کند. همین موضوع به انگیزه‌ی اصلی ما برای راه‌اندازی سرویس اعتباری اسنپ تبدیل شد و از حدود ۱۰ ماه پیش این سرویس را به صورت آزمایشی راه‌اندازی کردیم.»

در سطح بین‌المللی، علاوه بر فین‌تک‌های شناخته شده‌ای چون کلارنا، افترپی و افرم که کسب و کار خود را بر BNPL بنا کرده‌اند، اکنون شرکت‌های بزرگی از جمله اپل، آمازون و پی‌پل نیز به مدل «الان بخر، بعدا پرداخت کن» (BNPL) روی آورده‌اند. بر اساس مطالعات انجام شده، در چند سال اخیر این مدل از بین تمامی شیوه‌های سنتی و نوین پرداخت در دنیا بالاترین میزان رشد استفاده را در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا و هند داشته است و برخی از متخصصان از این روش با عنوان «انقلاب بعدی صنعت مالی» یاد می‌کنند.  

نیازمندی‌های استفاده از سرویس اعتباری اسنپ

به گفته‌ی مدیر ارشد اجرایی اسنپ‌پی، در حال حاضر سرویس اعتباری اسنپ برای بیش از یک میلیون نفر از کاربران سوپر اپلیکیشن اسنپ فعال است. این کاربران، با اعتبار مشخصی که در ابتدای ماه به آن‌ها تخصیص داده می‌شود، می‌توانند از خدمات گروه اسنپ استفاده و هزینه‌ی آن را آخر همان ماه پرداخت کنند. فعال‌سازی این سرویس و دریافت تسهیلات آن تنها با چند کلیک و بدون اخذ وثیقه، ضامن و مدرک و صرفا با استناد بر اعتبار کاربران نزد اسنپ انجام می‌شود و اعتبار تخصیص داده شده بلافاصله قابل استفاده است. امروز سرویس اعتباری اسنپ به عنوان یک شیوه‌ی پرداخت سریع، راحت و امن با استقبال کاربران اسنپ مواجه شده و تجربه‌ی جدیدی در حوزه‌ی دریافت اعتبار و پرداخت رقم زده است.

زمان فعال شدن سرویس اعتباری برای سایر کاربران

حسامی درباره‌ی زمان فعال شدن سرویس اعتباری برای سایر کاربران اسنپ توضیح می‌دهد: «با توجه به بی‌سابقه بودن این سرویس در ایران، تخمین جوانب فعال کردن آن برای تمام کاربران با چالش‌هایی همراه است. با این حال، به سرعت در حال توسعه این محصول هستیم و در کنار ارائه‌ی ویژگی­‌های جذاب برای کاربران فعلی، هر ماه این سرویس را برای تعداد قابل ملاحظه‌ای از کاربران اسنپ فعال می‌کنیم. برآورد ما این است که تعداد کاربران فعال در این سرویس، تا پایان سال، به سه برابر برسد.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسنپ سرویس اعتباری اسنپ سوپر اپلیکیشن اسنپ سرویس اعتباری اسنپ کاربران اسنپ راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور

ایتنا - بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری تاکنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار و۵۷۶ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند دات‌آی‌آر (ir.) بیشترین دامنه‌ فعال را دارد.
نام دامنه بخشی است که گویای نام برند یا فعالیت کاربر بوده و آن را به دلخواه خود انتخاب می‌کند. پسوندهای مجاز و معتبر در واقع پسوندهایی هستند که توسط کمیته مخصوص تأیید و تصویب پسوندها یعنی آیکن (ICANN) تأیید شده باشند. نمونه‌های پسوندهای متداول  com، org و ir هستند و انتخاب نام دامنه مناسب و ساده بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه‌بندی (Ranking) نتایج جست‌وجوی گوگل نیز تأثیرگذار است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، در واقع دامنه یا دامین همان آدرس اینترنتی است که شما با آن شناخته می‌شوید. این آدرس هر چقدر ساده‌تر و سرراست‌تر باشد بهتر بوده و کاربران بیشتری شما را خواهند یافت. دامنه از دو بخش اصلی تشکیل‌شده است؛ نام دامنه و پسوند دامنه، نام دامنه را شما تعیین می‌کنید و در صورتی‌ که این نام آزاد باشد می‌توانید آن را در اختیار بگیرید. البته پسوند دامنه هم‌بستگی به نوع کار شما و گاهی به کشوری که در آن هستید، بستگی دارد.

در ایران، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جمله مراکز اصلی برای ثبت دامنه‌های اینترنتی به شمار می‌رود و هر کاربری که تمایل به ثبت دامنه‌ای برای بازگشایی سایت خود داشته باشد، باید به سایت این مرکز یا یکی از نمایندگان فعال آن در سطح کشور مراجعه کند.  

این پژوهشگاه همچنین آماری دقیق از دامنه‌های ایرانی را به دست می‌دهد. مرکز ثبت دامنه کشوری ایران زیرمجموعه پژوهشگاه دانش‌های بنیادی است و وظیفه ثبت دامنه‌ها در ایران را برعهده دارد. شاید گستره‌ دامنه‌های سطح بالایی مانند Com، Net، Org و Info که در سراسر وب وجود دارند و زمینه درخواست برای این دامنه‌ها در تمامی کشورها باز است، بسیار گسترده باشد که برآورد آماری دقیق از آن‌ها کمی مشکل شود، اما مرکز ثبت دامنه آمار آخرین دامنه‌های ثبت‌شده را به دست می‌دهد.

طبق آخرین آمار موجود در مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، از ابتدای ثبت دامنه‌های فارسی در کشور تاکنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۷۶ دامنه ثبت شده است و از بین پسوندهای ثبت‌شده‌ فارسی، پسوند ir با یک میلیون و ۶۱۷ هزار و  ۲۹۴ دامنه‌ فعال در صدر قرار دارد. در واقع بیش‌ترین سهم متعلق به همین پسوند است؛ به‌طوری که از میان دیگر پسوندهای فارسی، هر کدام کمتر از ۵۰۰۰ دامنه را ثبت کرده‌اند.

دامنه‌هایی که بیشتر از ۱۰۰۰ مورد ثبت‌شده دارند، co.ir با ۴۳۲۹ مورد، دامنه ایران با ۱۴۸۷ مورد و دامنه ac.ir با ۱۱۱۰ دامنه فعال هستند. هم‌چنین دامنه‌های دیگری وجود دارند که کمتر از ۱۰۰۰ مورد به نام آن‌ها ثبت شده است.

دامنه id.ir با ۷۲۱ مورد، دامنه org.ir  با ۲۳۰ مورد، دامنه sch.ir  با ۲۱۲ مورد و دامنه gov.ir با ۱۶۸ مورد نیز در رتبه‌های بعدی لیست قرار دارند. کمترین دامنه ثبت‌شده نیز متعلق به دامنه net.ir با ۲۵ دامنه فعال است.  
 
 

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • یک میلیون و 625 هزار دامنه فارسی ثبت شد!
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است