Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس حاجی حسینی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این مبلغ تسهیلات برای اجرای چهار هزار و ۸۰۰ هکتار سیستم آبیاری نوین هزینه شد و دولت برای آبیاری کم فشار و قطره ای در هر هکتار به ترتیب ۷۰ میلیون ریال و ۱۷۰ میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت می کند.

این مسوول با بیان اینکه اجرای آبیاری نوین میزان بهره وری آب را در بخش کشاورزی به میزان ۸۵ درصد افزایش می دهد، تصریح کرد: ۸۲ درصد آب استحصالی استان در بخش کشاورزی مصرف می شود ، از کشاورزان و تولید کنندگان خواست با تغییر الگوی کشت از شیوه سنتی به نوین ، در مدیریت مطلوب برداشت آب عزم جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کشت گیاهان کم آب خواه و تجهیز زمین های کشاورزی به سیستم آبیاری نوین (کم فشار و قطره ای) را مهمترین راهکار موثر در صرفه جویی آب دانست.

اجرای حدود ۱۷ هزار هکتار آبیاری نوین در هفت سال گذشته

معاون سازمان جهاد کشاورزی یزد بیان کرد: از سال ۱۳۷۰ تاکنون برای استفاده و بهره وری بهتر از منابع آبی حدود ۳۱ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی به آبیاری نوین تجهیز شده است.

وی با اشاره به لزوم استفاده بهینه از آب در تولید محصول باغی و زراعی گفت: کشاورزان شهرستان ابرکوه تاکنون پنج هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی وباغ های این شهرستان را به روش آبیاری نوین تجهیز کردند.

حاجی حسینی تصریح کرد: در مجموع کشاورزان ابرکوه از این میزان آبیاری که  انجام شد ،  ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار آن مربوط به هفت سال گذشته است.

وی تاکید کرد : با توجه به محدودیت منابع آبی و استقبال کشاورزان در اجرای سامانه یادشده  در حوزه کشاورزی، ابرکوه از لحاظ اجرای طرح های آبیاری نوین در میان ۱۰ شهرستان استان یزد در جایگاه نخست قرار دارد.

وی بابیان اینکه در هفت سال گذشته ۱۶ هزار و ۸۰۹ هکتار مزارع و باغ های استان به سیستم آبیاری نوین تجهیز شد ، یادآور شد: برای تجهیز این میزان آبیاری نوین در دولت یازدهم و دوازهم هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به کشاورزان پرداخت شد .

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی یزد با تاکید بر اجرای طرح های آبیاری نوین ، افزود: این استان با کسب رتبه ۱۵ ملی در اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار گامی مهم برای استفاده از ظرفیت منابع آب و خاک کسب کرد که فرایند آثار آن به زودی در جهش تولیدات کشاورزی آشکار می شود.

تولید ۱.۸ میلیون تن محصول کشاورزی توسط ۱۱۷ هزار کشاورز

از ۱۱۲ هزار هکتار اراضی قابل کشت یزد، ۳۲ هزار و ۳۵۴ هکتار (معادل ۲۹ درصد) زراعی و  ۷۹ هزار و ۶۴۶ هکتار (معادل ۷۱ درصد) به کشت محصولات باغی و گلخانه ای اختصاص دارد و بخش عمده درآمد کشاورزان مربوط به باغبانی و کشت محصولاتی مانند پسته، انار، زردآلو ، زعفران و گیاهان دارویی است.

۶۰۶ هزار تن محصول زراعی، ۲۵۵ هزار تن محصول باغی، ۵۵۰ هزار تن محصول گلخانه ای و ۳۹۲ هزار تن  محصولات دامی در مجموع یک میلیون و ۸۰۳ هزار تن محصول حاصل تلاش ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ کشاورز ، دامدار و بهره بردار در تولید محصولات کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان یزد است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها کشت گلخانه ای کشاورزی یزد بازار محصولات آبیاری ابرکوه اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشت گلخانه ای کشاورزی یزد کشت گلخانه ای کشاورزی یزد بازار محصولات آبیاری ابرکوه اراضی کشاورزی اخبار کنکور هزار تن محصول آبیاری نوین گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان